Сватбени клипове

Трейлъри

Запечатайте вашите специални моменти !

Сватбата е един от най-специалните дни в живота на всяка двойка. Ден изпълнен с емоции, красота и вълнение, които в забързания свят често се забравят.

Едно от най-големите предимства на сватбеното видеозаснемане е, че вие можете да се насладите на спомените от вашия специален ден в годините . Този ден преминава толкова бързо, че не винаги младоженците си спомнят определени моменти от денят. Сватбеното видео ще запечата най-забавните, емоционални и отличителни моменти .

Видеозаснемането на сватбата има и допълнителни предимства. Вие не само ще можете да видите каква беше реакцията на гостите ви, но и ще можете да чуете пожелания на кумове ,родители и приятели . Това е особено полезно, защото ви позволява да ги преживеете отново и отново в годините.

Можем да направим филма по различни начини, в зависимост от вашия вкус и предпочитания. Можете да изберете да бъде направено във формата на кратък филм, с монтаж, музика и ефекти, които ще придадат емоция и стил на филма. За по-традиционен подход можете да изберете да бъде направено във формата на документален филм, където видеографът ще запише всичко, което се случва без намеса.

Не се колебайте да наемете професионален видеограф, който ще ви помогне да запазите тези спомени завинаги и ще ви предложи уникално и незабравимо видео от вашия сватбен ден.

КЛИЕНТИТЕ за нас

Много ви благодарим и се радваме, че се спряхме на такива професионалисти като вас! Продължавайте все така да запечатвате незабравими моменти, страхотни сте! Изгледахме снощи цялото видео и сме наистина впечатлени! Искаме изключително много да Ви благодарим за страхотния професионализъм и невероятния трейлър !!! Няма човек който да е изгледал трейлъра и да не се е просълзил … просто страхотен, по-хубав е и от най-смелите ни представи . Наистина бекрайно много благодарим!!!
Феня и Цанко
Искаме да Ви благодарим за страхотните спомени които сте запечатали за нас ! За проявения професионализъм, уникалното видео и за красивите кадри които сте събрали за нас ! Бъдете живи и здрави и дерзайте ! Още веднъж едно огромно Благодаря!
сем. Чолакови
Не можем да съберем думи за емоцията, която изпитваме, благодарение на Краси и неговият неземен професионализъм и изключителна човещина! Умее да улавя всяка малка емоция и всеки момент. Благодарим от сърце, за професионализма, прекрасното отношение и усмивката с която Краси работи. Препоръчваме услугите на SKVIDEO с две ръце!
Невена и Златомир
Благодарим за невероятната сватбена емоция! Отлични професионалисти! Щастливи сме, че избрахме точно Краси и екипът му, които през целия ден бяха неотлъчно до нас и едновременно с това изобщо не сме усетили кога ни снимат. В ключови моменти ни напътстваха, а във всички останали запечатваха всички съкровенни моменти. Аз държах на трейлър, а младоженеца на заснемане с дрон. Щом изгледахме филма, бяхме възхитени и се пренесохме отново към емоцията на нашия специален ден. Думите не стигат да опишем колко сме благодарни, че бяхте част от нашето сватбено тържество!
Надежда и Йордан
Изключително сме радостни, че точно този екип засне нашия сватбен ден ! Момчетата работят с желание и определено си личи индивидуалния подход към двойката, а не посредствени кадри. Вдъхваха ни увереност и спокойствие през целия ден и обираха всяка нотка на притеснение у нас. Цената определено отговаря на качеството! Горещо препоръчваме на всеки, който иска да има красиви спомени от сватбения си ден! Благодарим Красимир Йовчев и Pavel Jovchev ! Само хубави поводи да имаме - винаги ще ползваме услугите му! Най-искрени благодарност!
Камен и Мария
Невероятен професионализъм и настроение от началото на кореспонденцията ни до самия край на изпълнението. Силно препоръчваме и се възхищаваме на целия екип! Благодарим ви за всичко! Приносът ви към нашето събитие беше несъизмерим!
сем.Големанови
Истински професионалисти, но на първо място хора, които приемат чуждият празник за свой. И от там - невероятните резултати! Благодарим за всеотдайната ви работа и красивите спомени!
сем. Каралийски
Изключително доволни останахме от екипът на SKVIDEO STUDIO , които бяхме наели да заснемат цялата ни голяма сватба. Бяха професионалисти, точни, честни и много идейни! Съобразиха се с всички наши изисквания и дори ни помогнаха в организацията на самата сватба . Голямо БЛАГОДАРЯ на целия екип !
сем. Геневи