Сватбени клипове

Трейлъри

И ето, че дойде моментът, в който две влюбени сърца ще си кажат заветното „Да“! Сватбата е един от най-вълнуващите и красиви дни за тези, които желаят да се врекат във вечна любов.
Прекрасен ден, изпълнен с много емоции, вълнение.. и още нещо – видеозаснемане. Ние сме тук, за да преживеем с Вас този прекрасен миг, да възпроизведем заедно сюжета и да го запечатаме под формата на красиво видео.

Видеозаснемането е метод, който остава завинаги наличен и възвръща красивите емоции обратно. Ако имате сватбено видеозаснемане, спокойно запазвате истинността на цялостния ден. Гледайки го ще се смеете, ще напират чувства на щастие, ще има моменти, които дори няма да си ги спомняте, ще бъде интересно и дори няма да Ви се иска да свършва. Сватбеното видео ще запечата най-забавните, съкровени и отличителни моменти. Пускайки си клипа в годините напред, отново и отново ще преживеете обаянието на Вашите близки, на Вашите кумове и приятели. Пресъздавайки различните настроения на Вашите гости, заснемайки най-важните моменти от сватбения ден, ще се насладите на цялостното вълшебство, което сте преживели. Ще видите себе си, подготовката си, ритуалите, кумовата реч, музикалните моменти и всичко, което се е случило, а ние ще сме хората, помогнали за това да бъде визуално запазено завинаги!
Винаги сме се стремели да изпълним всички желания на младоженците. За нас едно от най-важните неща е нагласата на двамата най-важни участници във видеото. При лична среща или разговор по телефон с тях, при всеки случай изговаряме стъпките, по които ще се водим, съобразяваме се с вижданията Ви и правим цялостен план.
Услугите, които предоставяме са висококачествени и конкуренти. Имате право на избор от няколко различни изпълнения като: под формата на кратък клип до 40 секунди – тийзър; клип до 5 минути – трейлър или цялостен филм до 60 минути. Всички те ще бъдат монтирани и озвучени с подходяща музика, ще бъдат приложени съобразени ефекти, които ще предадат емоцията и стила на видеото. Предлагаме и по-традиционен подход – филмът да бъде под формата на документален, където видеографът ще запише всичко, което се случва без намеса. Имате право да изберете даден формат или комбинация от няколко.
Не се колебайте да наемете за Вашия специален ден професионален видеограф и неговия екип! Датата и мястото Вие уточнявате, а ние ще увековечим спомените Ви!

КЛИЕНТИТЕ за нас

Много ви благодарим и се радваме, че се спряхме на такива професионалисти като вас! Продължавайте все така да запечатвате незабравими моменти, страхотни сте! Изгледахме снощи цялото видео и сме наистина впечатлени! Искаме изключително много да Ви благодарим за страхотния професионализъм и невероятния трейлър !!! Няма човек който да е изгледал трейлъра и да не се е просълзил … просто страхотен, по-хубав е и от най-смелите ни представи . Наистина бекрайно много благодарим!!!
Феня и Цанко
Искаме да Ви благодарим за страхотните спомени които сте запечатали за нас ! За проявения професионализъм, уникалното видео и за красивите кадри които сте събрали за нас ! Бъдете живи и здрави и дерзайте ! Още веднъж едно огромно Благодаря!
сем. Чолакови
Не можем да съберем думи за емоцията, която изпитваме, благодарение на Краси и неговият неземен професионализъм и изключителна човещина! Умее да улавя всяка малка емоция и всеки момент. Благодарим от сърце, за професионализма, прекрасното отношение и усмивката с която Краси работи. Препоръчваме услугите на SKVIDEO с две ръце!
Невена и Златомир
Благодарим за невероятната сватбена емоция! Отлични професионалисти! Щастливи сме, че избрахме точно Краси и екипът му, които през целия ден бяха неотлъчно до нас и едновременно с това изобщо не сме усетили кога ни снимат. В ключови моменти ни напътстваха, а във всички останали запечатваха всички съкровенни моменти. Аз държах на трейлър, а младоженеца на заснемане с дрон. Щом изгледахме филма, бяхме възхитени и се пренесохме отново към емоцията на нашия специален ден. Думите не стигат да опишем колко сме благодарни, че бяхте част от нашето сватбено тържество!
Надежда и Йордан
Изключително сме радостни, че точно този екип засне нашия сватбен ден ! Момчетата работят с желание и определено си личи индивидуалния подход към двойката, а не посредствени кадри. Вдъхваха ни увереност и спокойствие през целия ден и обираха всяка нотка на притеснение у нас. Цената определено отговаря на качеството! Горещо препоръчваме на всеки, който иска да има красиви спомени от сватбения си ден! Благодарим Красимир Йовчев и Pavel Jovchev ! Само хубави поводи да имаме - винаги ще ползваме услугите му! Най-искрени благодарност!
Камен и Мария
Невероятен професионализъм и настроение от началото на кореспонденцията ни до самия край на изпълнението. Силно препоръчваме и се възхищаваме на целия екип! Благодарим ви за всичко! Приносът ви към нашето събитие беше несъизмерим!
сем.Големанови
Истински професионалисти, но на първо място хора, които приемат чуждият празник за свой. И от там - невероятните резултати! Благодарим за всеотдайната ви работа и красивите спомени!
сем. Каралийски
Изключително доволни останахме от екипът на SKVIDEO STUDIO , които бяхме наели да заснемат цялата ни голяма сватба. Бяха професионалисти, точни, честни и много идейни! Съобразиха се с всички наши изисквания и дори ни помогнаха в организацията на самата сватба . Голямо БЛАГОДАРЯ на целия екип !
сем. Геневи