Един незабравим ден, ден благословен и необикновен! Точно такъв е сватбеният – страхотно, приказно и неповторимо събитиe!

А какво е една сватба без видеозаснемане? Ние от SKVIDEO STUDIO сме тук, за да предоставим професионалните си услуги под формата на видеооператори, които ще пресъздадем Вашите емоции по нестандартен и запомнящ се начин.

Като професионалисти с над 20-годишен опит ще Ви разкажем малко по по-нестандартен начин за ползата на видеозаснемането в сватбения ден.

Всяка една двойка, решила се да се врече във вярност и вечна любов, с трепет организира своя специален празник. Започвайки приготовленията, двамата влюбени изготвят дълъг списък с ключови неща, които не биха могли да пренебрегнат. Точно такова е и видеозаснемането. То е важна част, защото чрез него се запаметява цялостния ден. А това е мил спомен както за младоженците, така и за техните близки и гости. Няма как да се изтрият радостните сълзи, трепетите в гласовете, емоциите, веселите моменти и всичко, което дори е незабележимо с просто око.

Все повече двойки избират по-голям екип от видеографи, за да бъдат уловени всички моменти, гости и изненади. Започвайки от подготовката на младоженците, взимане на кумовете, преминавайки през откупването на булката, църковния ритуал, гражданския брак и… случващото се в ресторанта. Какво по-хубаво от това да бъдат заснети и сватбената наздравица, ритането на менчето, първия сватбен танц, речта на кумовете, разчупването на погачата, булчинското хоро, кумовата ръченица, хвърлянето на булчинския букет, частта с жартиера и не на последно място – рязането на сватбената торта.

Знаем, че ритуалите са придружени с красиви ефекти, подходяща музика, ръкопляскания, приятелски подвиквания и истински възторг. Затова ние предлагаме богат набор от техника като видеокамери, дронове, различни микрофони (статични, безкабелни, брошка), допълнително осветление и всичко необходимо, свързано с качественото видеозаснемане на тържествената Ви ден.

Също така чрез предварителни лични срещи или разговори по телефона, бихме могли да Ви бъдем полезни с правилни съвети и точни насоки. За нас е важно младоженците да чувстват упора и подкрепа. Да изпитвате спокойствие във Вашия миг е много важно, защото камерите обичат усмихнати лица. 

Не се колебайте да се свържете с нас! Ще се радваме да бъдем неразделна част от Вашата сватба!