Едно от най-разпространените видеозаснемания в днешно време е стриймингът. Даването на информация в реално време е истински стожер за всеки, който иска да предостави неподправена и интересна информация на своята аудитория. А как би се създал, ако няма екип от професионалисти, видеооператори?

Ние от SKVIDEO STUDIO сме разработили тази услуга за нашите клиенти, като имаме готовност да бъдем на разположение винаги, когато е належащо, дори да бъдем на терен.

Ето няколко начина за предаване на стрийминг:

  • Чрез живо стриймване (Live Streaming) се привлича много по-голяма гледаемост, увеличава се аудиторията и се засилва интереса на зрителя. Едно такова включване на живо също може да бъде записано и материалът, който е заснет да се използва за бъдещи цели. Предаването на събитието в реално време през интернет, може да бъде излъчвано на различни платформи като YouTube, социални медии или специализирани платформи за корпоративни събития.
  • Професионално видеозаснемане (Professional Videography) на събитието с висококачествена видео техника включва използване на различни видове камери, стабилизатори, осветление и аудио записващо оборудване за създаване на качествени видеоматериали.
  • Мултикамерно заснемане (Multi-camera Setup) е използване на няколко камери за заснемане на събитието от различни ъгли и перспективи. Това може да създаде по-динамично и интересно видео, което засяга различните аспекти на събитието.
  • Стабилизация на видеото (Video Stabilization) са технологии или оборудване, които намаляват трептенето или размазването на видеото, което може да възникне при заснемане от ръка или на нестабилна повърхност.
  • Интерактивни елементи (Interactive Elements) са добавени функции към стрийминга, като например текстове, лога, заставки и др.
  • Професионалното редактиране на видео (Professional Video Editing) е обработка и монтаж на видеоматериалите, за да се създаде качествено и привлекателно видео, което може да бъде споделено след събитието.
  • Архивиране и предоставяне на записи (Archiving and Providing Recordings) е съхранение на записите от събитието и предоставяне на достъп до тях след края на живото излъчване.

Всички услуги могат да бъдат комбинирани и приспособени спрямо конкретните нужди и цели на стрийминг събитието. За да Ви бъдем полезни, свържете се с нас!