Зад всяка една успешна компания стои професионално видеозаснемане в корпоративна среда. Добрите мениджъри на бизнеси или собственици на фирми са наясно, че без реклама няма как да се постигне разпознаваемост сред разнообразната аудитория. А как се налага един бранд на пазара, ако няма визуална идентичност?

Ние от SKVIDEO STUDIO бихме могли да Ви бъдем полезни, тъй като имаме богат опит в тази среда. Следейки тенденциите и новости в областта на видео продукцията, винаги сме един ход напред.

Чрез заснемането на фирмени събития (семинари, тиймбилдинги, конференции и др.) се улавят кадри, които са от съществена важност за всяка компания. В зависимост от тематиката на събитието, те биват използвани за рекламни цели, за промотиране на услуги или продукти на компанията, както и за управление на онлайн присъствието на фирмата. Видеоматериалите не само представят Вашата фирма на по-широка публика, но и подчертават Вашите послания.

Подготвката за корпоративно събитие или рекламна кампания никак не е маловажна. Затова доста често компаниите прибягват до екип от професионалисти видеооператори, които да им предложат решения на техните въпроси, изготвяне на сценарии и всичко, което е необходимо, за да се реализира един стойностен видеоматериал. В наше лице ще намерите правилния избор на надежден и креативен партньор за реализация на Вашите идеи. Освен с подходящи насоки, ще бъдем полезни в цялостното видеозаснемане като разбирайки спецификата на Вашата дейност, можем да Ви предложим иновативни и ефективни решения за визуализацията на Вашите идеи.

Услугите, с които можем да Ви бъдем полезни са:

  • Заснемане на корпоративни събития и конференции;
  • Професионално видеозаснемане на презентации;
  • Заснемане на интервюта с ключови фигури в компанията Ви;
  • Видеа за продукти и услуги;
  • Заснемане на обучения и обучителни материали;
  • Изготвяне на видео реклами (сайт, социални медии, YouTube, e-Commerce);
  • Видео визитки и всичко свързано с Вашия бизнес;
  • Заснемане на музикални клипове;
  • Видеа с цел представяне на движими или недвижими имоти.

Разполагаме с професионално осветление, аудио рекордери, микрофони тип брошка, висококачествени камери и дронове.

Не се колебайте да инвестирате в заснемането на корпоративни събития и реклами – това е инвестиция в бъдещето и успеха на вашия бизнес. Свържете се с нас!