ЗАСНЕМАНЕ на корпоративни събития

Всяка една компания залага в своя маркетингов план провеждане на корпоративно събитие, било то в тесен или в обширен кръг. Видеозаснемането играе важна роля в документирането на дадения ивент. Изразяването чрез видео материал доказва стойността на реализираната идея. Чрез различни методи на прожектиране след това фирмата постига своите цели спрямо аудиторията. Ползите и предимствата за заснемане на фирмени събития са в различни аспекти посредством това, което е заложено. Ние ще Ви покажем част от тях.

Документиране

Видеозаснемането служи като завладяващо и визуално ангажиращо резюме на събитието, улавяйки акцентите, ключовите моменти и цялостната атмосфера, която участниците преживяват и споделят.
Документирането на фирмени събития чрез видеоклипове създава исторически запис на напредъка, растежа, постиженията и етапите на организацията, като запазва ценни спомени за бъдещето.
В зависимост от типа характер на събитието могат да бъдат заснети конференции, семинари, частни партита, концерти и други мероприятия. Всеки един кадър ще бъде професионално уловен и пресъздаден във видеоклип.

Цели и ползи от рекламното видео

Рекламното видео е изключително ефективен начин да представите Вашия бизнес, продукт или услуга пред потенциални клиенти или партньори. С помощта на добре подготвен и изработен материал се създадава атрактивно и запомнящо се съдържание, което разказва за Вашата история и подчертава същността Ви.
Предимствата на рекламните видеоклипове са да служат за множество цели, които желаете да изпълните с тях. Такива са популяризирането на Вашия бранд, продукт или услуга. Ефективността от тях е заложена в начина Ви на представяне в пространството – онлайн или телевизионно.

Обучение на персонала

Чрез заснемане на фирмени събития с обучителен характер се достига до персонала по по-приемствен и осъзнат начин. Защото вербалната комуникация е едно от най-ценните качества при предаване на информация. Целта е да се възпроизведат по по-разбираем и лесно достъпен начин дадените знания. Такива видеа предлагат конкретни насоки за дейността на служителите и са предпоставка за мотивация.
Друг тип изграждане на видеа са така наречените кратки презентации. Чрез тяхната видео изработка, се достига визуално до асимилиране на конкретното съобщение. Колкото по-осезаема е една информация, толкова по-бързо ще бъде запомнена тя.
Видеозаснемането е ценен ресурс при обучение, развитие или пряко споделяне на знания със служителите. То би било лесно достъпно и за тези, които не са успели да присъстват на дадено събитие.

Маркетинг и Реклама

Всеки един бранд би желал качествено позициониране на пазара. Погълнати от света на новите технологии, интернет и социалните мрежи, компаниите желаят трайно разпознаване сред конкурентите си.
При направата на качествени и структурирани видеа, те могат да бъдат използвани в различни канали. По този начин се достига до разнородна и всеобхватна аудитория. Тенденцията в днешно време е да се гледат повече видеоклипове. Хората предпочитат да видят и да чуят това, което ги е заинтригувало. Спрямо целта на дадена кампания, включила в себе си видеоклип, има много по-голям успех пред това да е само визуално изображение. Субтитрите играят също много важна роля. Заснетите видеа могат лесно да се споделят в социални медии, фирмени уебсайтове, бюлетини и други цифрови платформи.
Нашият екип предлага новаторски решения и креативни идеи.
Можем да експериментираме с различни ракурси, кадри и ефекти, за да създадем уникално и зашеметяващо видео.

Нови клиенти/партньори

Новите клиенти са ключов фактор при запазване на бизнеса и неговото разрастването. Успешните сключени сделки са решаващи за съществуването му. Потенциалните клиенти са изключителен фактор както при стартиращите, така и при утвърдените бизнеси. В зависимост от стратегията на компанията се достига до привличането на нови клиенти, партньори и качествени служители.
Тук идва и помощта на цялостно видеозаснемане в корпоративна среда, което може да се преобразува по такъв начин, че да се сглобят по-кратки видеа с конкретна цел. Впечатляващият начин на представяне на Вашите продукти или услуги, води до достигане до правилните хора.
Чрез видео ефекта се създадава атрактивно и запомнящо се съдържание, което развива Вашата история и да подчертава Вашите предимства.

Промоция на продукти / услуги

Както споменахме по-горе, целта на рекламните видеа е да се използват за представяне на бранда пред потенциални партньори, също така и за показване на продукт или услуга пред подходяща аудитория.
Тук разликата е, че видеото е строго обърнато в частност и с по-голяма конкретика спрямо желания резултат. За пример посочваме новосъздаден продукт. Като чрез визуалното му представяне много по-лесно ще се усетят неговите предимства и качества.
Рекламните видеоклипове са от голяма полза при добре изградена и заложена маркетингова стратегия на една фирма.

УСЛУГИ ЗА ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ
.Семинари
.Конференции
.Презентации
.Обучителни видеа
.Тиймбилдинг
.Танцови и театрални спектакли
.Концерти
.Спортни събития
.Откриване на обекти и офиси
.Документални филми
.Рекламни видеа на продукти и услуги
.Изложби
.Недвижими имоти
.Производства и представяне на продукти
.Аграрни събития

.Mногокамерно заснемане на събития Възможност за архивиране на стрийминга за бъдещи гледания в формат Full HD .

.Дрон – въздушно заснемане
.Заснемане на хотели и комплекси .
.Обследване на трудно достъпни и опасни локации .
.Заснемане на строителни и инфраструктурни обекти .
.Заснемане на жилищни сгради ,имоти,бизнес сгради и др.

.Заснемането на видео с дрон е отличен начин да създадете визуално привлекателно и уникално съдържание за вашия бизнес или събитие.
. Използването на дрон за заснемане на рекламни материали може да ви помогне да представите вашите продукти или услуги по по-атрактивен начин и да привлечете повече внимание към своя бранд.