SKVIDEO STUDIO

Cameramen

Ако си представяте качествено видеозаснемане, ние сме тук, за да го създадем! Под SKVIDEO STUDIO ще откриете професионалисти, с голям опит над 20 години на пазара. Профилирани сме в заснемането на сватби, корпоративни събития, конференции, рекламни видеа, музикални видеоклипове и др. Позиционирани сме в гр. Велико Търново, но възможностите ни се простират до всяко кътче на България.
Вашите желания са нашата мисия! Ще Ви помогнем в планирането на събитието до неговата реализация. С осигурени най-висок клас видео и аудио оборудване от наша страна, изграждаме качественото заснемане.
Целите ни са да пресъздадем красотата на Вашето събитие! Да го увековечим чрез кадри, които са запомнящи се! Визията ни е да запечатаме по най-завладяващ начин Вашите вдъхновения.
Ценностите, които ще откриете при нас са не само в реализацията на дадения продукт, а именно – приятелската нагласа, съветите, които ще Ви дадем при планирането и подготовката на заснемането. Винаги сме се стремели клиентите ни да са доволни при съвместна работа.

Благодарим, че посетихте сайта ни!
Идеята идва от Вас, а изпълнението – от нас!