В нашата работа използваме професионална техника за заснемане, включваща камери от висок клас,аудио рекордери и безжични системи , микрофони , обективи, осветление, дронове и други.

Професионални видео камери

Видео камерите с които работим са от най висок клас с висока резолюция което гарантира качествени и ясни видео записи .Те ни позволяват да работим във всякакви условия дори и при ниска осветеност . Всички наши камери са с двоен слот за запис на два различни носителя което е гаранция ,че няма да има загуби на видео записа .

Дронове

Заснемането с дрон е иновативен и интересен начин да създадете уникални и красиви спомени от вашата сватба.
Дронът може да предостави удивителни гледни точки на локацията, атмосферата, декорацията, гостите и младоженците.

Кран за видеокамери

Използваме кран за видео камери, за да създадем плавни и контролирани движения, които ще добавят драматизъм и емоционален ефект към вашите видеоклипове.
Препоръчително е използването в големи и високи зали . Консултирайте се с нас

Стабилизатори и стативи

Стабилизаторът за видео заснемане е устройство, което се използва за намаляване на трептенето и вибрациите на камерата по време на запис. Това прави видеото по-гладко, стабилно , динамично и професионално изглеждащо.Използването на статив е за определени моменти от събитието като подписване , църковен брак , сватбен танц и др.

Студийно осветление

Използваме професионално студийно осветление за създаване на атмосфера в залата . Важно е да се подчертае че нашето оборудване винаги е съобразено с цветната температура в залата което е гаранция за качествени снимки и видео .

Професионално аудио оборудване

Звукът има огромно значение за сватбеното видео той придава атмосферата и емоцията от събитието.
Добре записаният звук ще ви позволи да чувате всички важни моменти – това са спомени, които си заслужава да бъдат запазени и усещани.
Предлагаме така нареченият аудио пакет който съдържа 32бит АУДИО РЕКОРДЕР ,МИКРОФОНИ ТИП БРОШКА ТРАНСМИТЕРИ И РЕСИВЕРИ ЗА АУДИО СИГНАЛ

Аудио пакет