Нашият екип разполага с професионална техника за заснемане. Тя включва камери от висок клас, аудио рекордери, безжични системи, микрофони, обективи, осветление, дрон и други.

Видео камери

Видеокамерите, с които работим, са от най-висок клас и с висока резолюция. Те са гарант за качествени и ясни видеозаписи. Позволяват ни да работим в различни условия – на открито или закрито, при висока или ниска осветеност. Всички наши камери са с двоен слот за запис на два различни носителя, което е гаранция, че няма да има загуба на кадри.

Дрон

Заснемането с дрон е иновативен и интересен начин да създадете уникални и красиви спомени от птичи поглед на Вашето събитие. Тази техника предоставя удивителни гледни точки на локацията, атмосферата и да пресъздаде друг вид на цялостния облик. Дроновете, които ползваме, са от серията DJI Mavic. Те са компактни, леки и с висока производителност, което ги прави идеални за използване в различни ситуации като снимки и видеозаснемане от въздуха, наблюдение и оценка на терен, поиск и спасяване и др.

Кран и Слайдер

Кранът за видеокамери е специално устройство, което се използва за плавно движение и различни ракурси по време на заснемането. Препоръчително е използването в големи и високи зали. Слайдерът за видеозаснемане е приспособление, което се използва за плавно линейно движение на камерата. Този инструмент позволява на оператора да създаде динамични и гладки движения на камерата, които могат да добавят професионален облик на видеото.

Стабилизатори и стативи

Стабилизаторът за видео заснемане е устройство, което се използва за намаляване на трептенето и вибрациите на камерата по време на запис. Това прави видеото по-гладко, стабилно, динамично и професионално изглеждащо.

Студийно осветление

Използваме професионално студийно осветление за създаване на атмосфера в залата. Важно е да се подчертае, че нашето оборудване винаги е съобразено с цветовата температура, което е гаранция за качествени снимки и видео.

Аудио техника

Микрофонът тип „брошка“ е специално проектиран да елиминира страничния шум, като се използва за записване на аудио или видео без нежелани звуци от околната среда, предоставяйки по-чист и ясен звук. Полезен е при записване на интервюта, подкастове, блогове, видеоуроци, сватби, където качеството на звука е от решаващо значение. Професионалният аудио рекордер е незаменимо средство за запис на изпълнения, конференции, лектории, интервюта и други събития. Със своята компактност и практичност професионалният аудио рекордер е лесен за пренасяне и използване на различни локации.

Аудио пакет

Звукът има огромно значение за изразяването при дадено събитие.
Добре записаният звук ще позволи да чувате всички важни моменти – спомени, които си заслужава да бъдат запазени и усещани.
Разполагаме с аудио пакет, който съдържа: 32 бит. аудио рекордер, микрофони (брошка), трансмитери, ресивери за аудио сигнал.